Vinete pane

de delia64 in Mancaruri de legume, 6 Aug 2014 | 11903 vizualizari

 

Este sezonul vinetelor asa ca am facut o vanata pane si tare gustoasa a fost .

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • putina sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se spala vanata si se feliaza .

Se sareaza putin si se lasa cu sare pana pregatim coca.

Batem ouale cu putina sare si adaugam faina in ploaie  amestecand sa  se coomogenizeze  si sa capete   consistenta unei smantani .

Dam feliile de vanata prin coca si le prajim in uleiul incins pana cand se rumenesc pe ambele parti .

Se scot pe un servetel absorbant .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se servesc calde ca atare sau cu cartofi pai .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane la cuptor – fara gluten